Omplaceringar

Om du vill anmäla en omplacering för din hund skicka den då till avelskommitten@lundehund.se

Fyraåriga Ester söker nytt hem!

Vi har bestämt oss för att omplacera vår hund Ester då vi under en längre tid har haft bekymmer med att våra tikar inte kommer överens.

Ester fyllde 4 år den 1 juni  och heter enligt stamtavlan SE41080/2013 Scilling’s Ester Williams

Ester är en  fullt frisk och bestämd liten dam. Hon älskar att vara med ute i skogen och håller sig gärna  med oss under hela promenaden.  Att ligga i gräset eller snön och rulla runt är också en favoritsyssla.

Hon har varit utställd en del och då blivit svensk utställnings champion. Ester har också provat på viltspår.

Vid intresse av Ester berättar vi gärna mer !

Anett  och Jakob

Epost: vikafors@gmail.com

Mobil kvällstid:  070 262 88 16


Cooper söker nytt hem!

Hej!

(För er som läst om Cooper tidigare, så har vi nu redigerat upplägget för Coopers bästa )

Cooper är en kastrerad lundehundshane på 9 år, som vi haft i vår familj sedan han var valp. Han var den enda i kullen, och hans far var Aspheims Trollunge och hans mor Erle. Uppfödare Cecilia Obitz. I stamtavlan heter han Utsiraz Cooper-Cubik med registreringsnummer S40695/2008

På grund av ändrade familjeförhållanden så söker vi nu ett nytt hem till Cooper. Vi tänker oss att Cooper ska få komma till ett hem där det finns minst en människa som har gott om tid och gillar att vara hemma. Cooper fungerar bra med barn i alla åldrar, och går ihop med vissa hundar. Detta beror ju på kemin dem emellan.

Cooper är en frisk, mjuk och försiktig kille. Han är som så många andra lundehundar tillfreds med livet om han får vara med sina tvåbeningar.  Det bästa Cooper vet är mat, att bli kliad på magen, träna olika tricks, springa lös i skogen och att sova!

Vi behöver hitta detta nya hem så fort som möjligt, men är såklart måna om att det känns rätt. Vi bor i Stockholm och Cooper är såklart beredd att flytta både kort och långt!

Vill du blir Coopers nya ägare? Kontakta då matte Anita på anibjo68@gmail.com eller 070-5189035 och berätta lite om dig själv!

 

Voff voff från Cooper