MEDLEMSKAP

Är du nyfiken på rasen, ännu inte har någon Lundehund eller är nybliven ägare – i Svenska Lundehundsällskapet är alla välkomna!

Genom ett medlemskap i Svenska Lundehundsällskapet visar du att du aktivt stödjer föreningen och kan vara med och påverka både lundehundens och föreningens utveckling på ett positivt sätt. Ju fler medlemmar vi blir desto starkare är vi.

Som medlem får du klubbens medlemstidning 4ggr/år, klubbens aktiviteter så som träffar, promenader,  föreläsningar, annonsera dina valpar gratis förutsatt att de uppfyller gällande vilkor m.m samt utställningar anordnade av SLS. Man blir även automatiskt medlem i Svenska Spets-och Urhundsklubben (SSUK), så man får delta på deras aktiviteter och utställningar.

Genom ditt medlemskap stödjer du även SKK-organisationens arbete för att skapa bästa möjliga förutsättningar för hunden, hundägaren och hundägandet. Medlemskapet gäller från betalningsdatum och 12 månader framåt. Välkommen!

Klicka på utvald länk nedan för att utföra ditt val direkt online.

      För uppfödare som skänker ett års medlemskap till sina valpköpare, fodervärd m. m.

 

Välj e-faktura eller Kivra
Det råder just nu pappersbrist så hjälp oss att hjälpa klimatet och att hålla kostnader nere genom att välja att få dina medlemsavier via e-faktura eller till Kivra. Föredrar du e-faktura så gör du valet enkelt via din internetbank. Har du redan laddat ner den digitala brevlådan Kivra så kommer medlemsavin att dyka upp där. Tack för att du väljer digitala alternativ.