Bålsta lundehundsträff 2011-10-30

Dagens Lundehundsträff var i Bålsta, dit åkte vi i regn och hem åkte vi i regn. Men under de tre timmarna vi var ute, kom inte en droppe. Vi var 13 hundar med sina familjer. Sirpa visade oss vägen ner till Kalmarsand och i den vackra skogen fick hundarna vara lösa. På vägen träffade vi på en staty, VASA 2 och Tjorven pilade raskt upp till toppen till vänster. Sirpa hade med sig ved och vi grillade på stranden. Vi mötte Bålstas (uppenbarligen) enda hund (naken kines) förutom två Lundehundar,på bägge turerna genom skogen. Den skällde som en vansinnig, men Lundehundarna teg och bara gick förbi. Det är härligt att se hur alla Lundehundar kan samsas, tom runt samma korvträd, ja ni vet, de där träden som har korv inpetade i barken, något högt. Har ni inte sett de träden, måste ni komma på nästa träff, för vi ser dem alltid!
Gruppbilden kostar många tagningar, ett stort tack till de som uppfann digital kameran. Men som jag förstod av andra, så har de andra också bara en halv hund vid fotograferingar. Jag vet att det fanns andra, med bättre kameror som fotade, kanske fler kan skicka in till webmaster@lundehund.se?
Stort tack till Sirpa som var initiativtagare och till er alla som kom!
[nggallery id=21]